Vrijeme

Korisnička zona

NOVOSTI

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U UDIČARENJU  - ŠTAPOM S OBALE ZA JUNIORE DO 16 GOD.  (KATEGORIJA U16)

 

21.06.2015 na području Okruga Donjeg od punte Okruk do Starog Porta održano je županijsko prvenstvo u udičarenju i to štapom s obale za juniorsku kategoriju U16.

 Na prvenstvu je učestvovalo 60 takmičara iz 12 klubova.

"ZENTA"-Split,  "NEBOJSIJA"-Kaštel Kambelovac, "STOBREČ"-Stobreč,  "RAMOVA"-Krvavica,  "ARBUN"-  Supetar,  "LUBIN"-Split,  "SPINUT"-Split,  "ARBUN"- Makarska,  "SPLIT"-Split, "PORAT"-Podstrana,  "UDICA"-Okrug Donji,  "SALDUN"-Okrug Gornji

 Nakon što se obavilo ždrijebanje ribolovnih pozicija  i sektora krenulo se na lovno područje. Iako vremenski uvjeti nisu bili idealni zbog jake bure, natjecanje je uspješno provedeno sa dobrim ulovima. Nakon pet sati lova takmičari se vraćaju u lučicu gdje ih je čekalo osvježenje i ručak.

Sportska komisija na čelu sa glavnim sudcem Mariom Kapovom i opunomoćenikom ŽSSRM Antom Skokom po vaganju ulova objavilo je rezultate. U pojedinačnoj konkurenciji pobijedio je Lovre Radišić iz KŠR “Zenta” Split, drugo mjesto pripalo je Katarini Svetinović iz KŠR “Nebojsija” Kaštel Kambelovac, dok je treće mjesto zauzeo Marijan Ivandić PŠU “ARBUN” Makarska.

   Prema bodovanju ekipnih rezultata pobijedila je ekipa ZENTA 1 u sastavu Lovre Radišić i Mladen Kamenjarin, drugo mjesto su osvojili NEBOJSIJA 1 u sastavu Mislav Karanušić i Vice Dražin, dok su treći bili ARBUN-SUPETAR 1 Tedi Žuvić i Karmela Bjažević.

Najveći primjerak uhvatio je  Marijan Ivandić  PŠU”ARBUN” Makarska : komarča 238 g.

Natjecanje su organizirale ŠNRU “UDICA i PŠU “SALDUN” a veliku pomoć su pružili članovi EPMU “OKRUK” i PŠU “RUDEJ”.

Natjecatelji domaćina ostvarili su slijedeće pojedinačne plasmane:

31.mjesto David Piplica  PŠU “SALDUN”

43.mjesto Marijo Vukman ŠNRU “UDICA”

55.mjesto Dino Vukman ŠNRU “UDICA”

56.mjesto Leon Piplica PŠU “SALDUN”

 

Dobra organizacija i odličnan teren za natjecanje uvjetovali su da je ovo već treće za redom Županijsko prvenstvo U16 koje su ŠNRU “UDICA” i PŠU “SALDUN” iznjeli kao domaćini odabrani s povjerenjem od strane ŽSŠRM